Назад  |   Начало  »  Облицовъчни плочки  »  STEGU  »  Аксесоари STEGU

Аксесоари STEGU

Назад
Арт.№: 11543
Направи Запитване
  • Произход: Полша
  • Производител: STEGU
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Избери вариант на Аксесоари STEGU

Продукт
Аксесоари STEGU Stone care-универсален импрегнат Stone care-универсален импрегнат

Опаковка: 2 литра

Ефикасност: до 10м2 за единично приложение. Покритието зависи от абсорбцията на повърхността и техниката на нанасяне.


Stone Care е универсален импрегнат за вътрешна и външна употреба.
Употреба: Предназначен е за хидроизолация на гипсови и газобетонни плочи STEGU, както и за клинкер и керемиди. Повърхността трябва да е суха. Отстранете всички прах, замърсявания, мазнини и др. Разбъркайте преди да използвате. STEGU плочките трябва да бъдат хидроизолирани  най-малко 7 дни след монтажа. Нанася се при сухо време при температури от +5 до + 25 ° C.
Приложение: За гипсови плочки STEGU - нанесете веднъж чрез напръскване. За бетон и други видове керемиди, нанесете с четка или спрей. Нанесете равномерно. На повърхности с висока абсорбация  се нанася два пъти (допълнителният слой трябва да се полага не по-късно от 20 минути, в зависимост от повърхностната абсорбция и температурата). Водонепропускливата повърхност трябва да бъде добре наситена с продукта.
Съхранение: Съхранявайте на сухо място при температури от +5 до + 30 ° C в оригинална опаковка. Срок на годност: 12 месеца от датата на производство (посочена върху опаковката).

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Stone Shine-защитен импрегнант Stone Shine-защитен импрегнант

You are here
Начало › 
Каталог › 
Облицовъчни камъни › 
Аксесоари STEGU
Каталог
Големи размери плочки XXL
Гранитогрес 33x33
Гранитогрес с дебелина 2см
Дизайнерски плочки
Лайсни
Облицовъчни камъниAlzano STEGU
Amsterdam STEGU
Astoria STEGU
Axen STEGU
Barbados STEGU
Bolzano STEGU
Boston STEGU
Brickal STEGU
Cairo STEGU
Calabria STEGU
California STEGU
Cambridge STEGU
Cellar STEGU
Colorado STEGU
Constructo STEGU
Corsica STEGU
Country STEGU
Creta STEGU
Cube STEGU
Dublin STEGU
Grenada STEGU
Istria STEGU
Jura STEGU
Kenya STEGU
Loft STEGU
Lyon STEGU
Madera STEGU
Maroko STEGU
Metro STEGU
Mexicana STEGU
Monsanto STEGU
Nancy STEGU
Nanga STEGU
Natural Stone Argento STEGU
Natural Stone Bianco STEGU
Natural Stone Grey STEGU
Natural Stone Ivory STEGU
Natural Stone Nero STEGU
Natural Stone Oxido STEGU
Natural Stone Preto STEGU
Natural Stone Rusty STEGU
Nepal STEGU
New York STEGU
Palermo STEGU
Parma STEGU
Patagonia STEGU
Pixel STEGU
Pure STEGU
Quadro Mini STEGU
Quadro STEGU
Rimini STEGU
Rodos STEGU
Roma STEGU
Rustik STEGU
Salvador STEGU
Santorini STEGU
Sierra STEGU
Sydney STEGU
Timber STEGU
Toledo STEGU
Trento STEGU
Umbria STEGU
Venezia STEGU
Vintage STEGU
Аксесоари STEGU
Градински елементи - STEGU
Облицовъчни камъни - До изчерпване на количествата
 
 
Плочки дървена имитация
Промоции
Плочки за баня
Подови плочки
Гранитогрес
Клинкер
Мозайка
Кухненски плочки
Облицовъчни плочки
 

Stone Shine-защитен импрегнант Цена: 56лв/бр.
Опаковка: 1 литър

STONE SHINE е бял водоустойчив декоративно-защитен импрегнант на силиконова основа, предназначен за водонепропускливост на повърхността. Придава на хидроизолираните повърхности уникален ефект на блясък, от перла до кристал.

Приложение: предназначен за хидроизолация на мазилки и бетонни плочки във и извън сградите.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:
Преди да продължите с работата, сухата повърхност трябва да се почисти от замърсявания, масла, смазки и др. Повърхностите, които няма да бъдат хидроизолирани, напр. стъкла, метални части, дървени части, полиран камък и др. трябва да бъдат внимателно закрити. Смесете преди употреба. Нанесете еднократно върху мазилката и бетонните плочки чрез метод на пръскане. Хидроизолираните повърхности трябва да се импрегнират старателно и еднакво. Хидроизолирайте плочките при сухо време без дъжд и при температурен диапазон от +5 до + 25 ° C заедно с фугираща смес поне 21 дни след приключване на работите. Измийте добре пръскачката след приключване на работите.

ЗАБЕЛЕЖКА: Импрегнацията може да промени нюанса на плочката. Препоръчително е първо да направите тест върху немонтирана плочка или на трудно видимо място, за да проверите дали промяната на цвета е приемлива.

ЕФЕКТИВНОСТ:
до 10 m² от опаковка от 1 литър. Разходът зависи от попиващата способност на хидроизолирания материал.

СЪХРАНЕНИЕ:
Импрегнантът трябва да се съхранява в сухи помещения с температура между +5 до + 30 ° C в първоначално затворена опаковка.

СРОК НА ГОДНОСТ:
12 месеца от датата на производство, поставена върху опаковката.

БЕЗОПАСНОСТ:
P 102 - пазете от деца.
P280 - използвайте защитни ръкавици / защитно облекло / предпазни средства за очи / защита на лицето

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Stegu Grunt-грундиращо средство за повърхности Stegu Grunt-грундиращо средство за повърхности

Опаковка: 5 литра

Грундът STEGU е грундиращо средство за повърхности, произведено от най-висококачествени акрилни смоли. Той силно свързва повърхностните слоеве, за да образува еднородно хидрофобно (водоустойчиво) покритие.

Приложение:

За грундиране на вътрешен и външен бетон, клетъчен бетон, гипсокартон, гипс. Използва се под керамични плочки, бои, тапети, лепила, бетонни подове и замазки: перфектно намалява абсорбцията на повърхността,  премахва праха и прекомерното износване.

Начин на приложение:
Повърхността за грундиране трябва да е суха. Отстранете всички прах, замърсявания, масла, мазнини и др. Нанесете STEGU PRIMER с четка, валяк или спрей. Силно абсорбиращите повърхности трябва да бъдат покрити два или три пъти. За грундиране на гипсокартон, STEGU PRIMER трябва да се разрежда с вода в съотношение 1: 1. Интервалът между нанасянето на последователни слоеве трябва да бъде приблизително. 4 часа. По време на грундирането температурата на повърхността трябва да бъде между + 5 ° C и + 30 ° C.

Ефективност: до 50 m2 на контейнер.

Съхранение: Съхранявайте при + 5 ° C до + 30 ° C в първоначално затворена опаковка.

Срок на годност: 12 месеца от датата, отбелязана на опаковката.

Безопасност:
S 2 - пазете далеч от достъпа на деца.
S 26 - В случай на контакт с очите, веднага изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ.

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Power Elastik-лепила за фасадни и декоративни каменни плочи Power Elastik-лепила за фасадни и декоративни каменни плочи

Опаковка: 5 кг.

POWER ELASTIK - дисперсионно лепило под формата на гъста паста, нанесена на тънки слоеве (около 2 - 3mm), гъвкава, висока якост на свързване, многофункционална, за вътрешна и външна употреба. Продуктът не е подходящ за приложения, при които адхезивният слой е по-дебел от 4 мм. Няма да оцвети естествения камък. Устойчив на замръзване и влага.

ПОДХОДЯЩ ЗА:
Лепене на декоративен камък и бетон, гипс, клинкер и керамични плочки по стени и подове. 

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА:
Повърхността трябва да бъде напълно втвърдена, чиста и суха, без изолационни слоеве. Нестабилните слоеве трябва да бъдат отстранени. Бетонните основи трябва да бъдат
на възраст поне 6 месеца, мазилки и циментови замазки на възраст поне 4 седмици . ПДЧ и OSB плоскостите трябва да се шлайфат и старателно да се обезпрашат.
Грундирайте повърхността с подходящ грунд STEGU GRUNT.

ПРИГОТВЯНЕ НА ЛЕПИЛОТО:
Лепилото POWERELASTIK е готово за употреба след отваряне на кофата. Разбъркайте продукта добре в контейнера.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Нанесете лепилото директно върху основата или плочката с назъбена мистрия с дълбочина на прореза до 4 mm, държана под ъгъл 45 ° -60 ° върху основата / плочката. Притиснете плочката към основата, докато я премествате отстрани или нагоре и надолу, докато излишното лепило не се появи. Нанесете лепилото върху цялата повърхност на плочката или основата.

СЪХРАНЕНИЕ:
Време за съхранение при температури над +5 ° C и не по-високи от +25 ° C, във фабрично запечатани кофи: 12 месеца от датата на производство, отпечатана на корицата.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА:
• Покритие до ~ 2,5 m²
• Температура на нанасяне (въздух, основа, материал) от +5 ° C до +25 ° C
• Отворено време до 20 минути
• Време за корекция на подравняването на плочките до 20 минути
• Пълно втвърдяване 7 дни.

Може да причини алергична реакция!

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Multi Elastik-лепила за плочи Multi Elastik-лепила за плочи

Опаковка: 15 кг.

Лепилният разтвор MULTIELASTIC е готова суха смес от минерални и органични свързващи вещества, минерални пълнители и модифициращи добавки. След добавяне на вода , продуктът образува еднородна лепилна маса, предназначена за нанасяне в тънък слой.  След втвърдяване връзката е устойчива на вода и замръзване. Разтворът е предназначен за залепване на бетонни плочки STEGU, стенни и подови керамични плочки (гранитогрес и теракота) както за вътрешно, така и за външно приложение. Продуктът може да се прилага за обикновен бетон, лек инертен бетон, клетъчен бетон, циментови и циментово-варови мазилки, носеща варова мазилка, гипсова мазилка, гипсо-гипсови плоскости и гипсофазерни плочи.

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА

Всички основни повърхности трябва да бъдат добре втвърдени, достатъчно здрави, стабилизирани, еднородни и без прах, мазнини, остатъци от бои и др.). Отстранете хоросаните и нестабилните покрития с недостатъчна якост на свързване. Вътрешните повърхности трябва да са зрели: поне 3 месеца за бетон и мин. 4 седмици за мазилки и подове без фуги. Изравнете повърхността с варов разтвор. Силно и неравномерно водопоглъщащи повърхности (като клетъчен бетон или гипсокартон) и освобождаващи прах повърхности трябва да се грундират със STEGU GRUNT.

ПОДГОТОВКА НА ПРОДУКТА

Добавете праха бавно в кофа, съдържаща достатъчно количество чиста и хладна вода (4 литра на 15 кг хоросан). Смесете съдържанието с бавно работеща бъркалка, за да се получи еднородна маса без бучки. Изчакайте 5 минути и отново разбъркайте добре. Ако планирате да използвате само част от съдържанието на опаковката на продукта, смесете праха внимателно, за да го направите хомогенен, тъй като компонентите могат да се отделят по време на работа. Не хидратирайте втвърдения хоросан и не го смесвайте с пресен продукт.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанесете хоросана на тънък слой върху целевата повърхност със стоманен дълъг поплавък. След това нанесете по-дебел слой и го почистете с назъбения ръб на поплавъка, разположен под ъгъл 45 ° -60 ° спрямо повърхността. Оразмерете зоната за нанасяне според ефективността на полагане на плочки, за да избегнете превишаването на максималното време на излагане на продукта на въздух. Можете да тествате хоросана с пръст: ако не можете повече да усетите прилепването, хоросанът е неизползваем и трябва да бъде заменен. Полагайте плочки според инструкциите, предоставени за плочките. Не мокрете плочките преди залепване! Поставете плочката и я притиснете равномерно, за да се образува силна връзка по цялата повърхност на плочките. Нанесете тънък, равномерен слой хоросан върху цялата долна повърхност на всяка плочка, за да покриете всички канали. Ширината на фугите зависи от типа плочки. Изчистете фугите от излишния разтвор, преди да стегне. Фасадите, изложени на дъжд и сняг, трябва да бъдат покрити, докато могат да се импрегнират и евентуално да се запълнят фуги. Продуктът, смесен с вода, е алкален материал. Избягвайте контакт на продукта с кожата или очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с чиста вода и потърсете медицинска помощ.

Състав: Портланд цимент, полимерно свързващо вещество, минерални пълнители, органични добавки
Ефективност: до 5 м2 на контейнер.
Срок на годност на продукта: макс. 12 месеца от датата на производство, ако се съхранява суха в непокътната опаковка

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Gipsolep-лепилo за гипсови плочи Gipsolep-лепилo за гипсови плочи

Опаковка: 5 кг.

ПРИЛОЖЕНИЕ: GIPSOLEP е лепилото, предназначено за залепване на гипсови плочки и други облицовки в затворени пространства. 

ПОДГОТОВКА НА ОСНОВАТА: GIPSOLEP може да се прилага върху всяка твърда основа като: бетон, тухли, силикатни блокове и плочи, направени от картон и гипс. Основата трябва да е чиста и суха и заземена, ако е необходимо.

ПОДГОТОВКА НА ЛЕПИЛОТО: Лепилото трябва да се използва в чиста кофа (без остатъци от старо лепило, което би довело до по-бързо свързване). Изсипете лепилото във вода (5 кг лепило на 1,6-1,9 литра вода) и го разбъркайте с ръка или с помощта на миксер. Разбъркайте отново след около 2 минути Лепилото трябва да се изразходва до 45 минути.

ЛЕПЕНЕ: Разпределете лепилото точково по ръбовете на плочките (до дебелина около 5 мм) и докато притискате плочка към стената, отстранете излишното лепило, което може да попречи на фугата.

ИНСТРУМЕНТИ: Почистете кофа, миксер и шпатула за разнасяне на лепилото.

ПРЕПОРЪКИ: Преди залепване е необходимо да се извършат тестове, за да се отстранят всички непредвидени проблеми, които могат да се появят по време на цялата операция по залепване.

Ефективност: до 3,5 м2 на контейнер.
Време за смесване: прибл. 2 минути
Пропорция на смесване: 1,6-1,9 литра вода към 5 кг лепило
Температура на околната среда: 5 ° C - 25 ° C
Разход на лепило: средно 3 кг за 1 м2

Лепилото не е водоустойчиво и мразоустойчиво!

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Fuga Classic -фуга за бетонни и гипсови плочи Fuga Classic -фуга за бетонни и гипсови плочи

Опаковка: 7 кг.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Използва се за фугиране на: клинкер, фасадни клинкерни плочки, бетонни плочки, имитиращи напр. тухла или камък, както и за гипсови плочки. Устойчив е на атмосферни условия (устойчив на замръзване и водоустойчив).
Може да се прилага на закрито на стени от тухли, бетон или гипсокартонени панели, върху външни фасади на сгради.

ПОДГОТОВКА НА СУБСТРАТА
Преди да фугирате се уверете , че мястото за фугиране е сухо (2-3 седмици след завършване на монтажа). След това премахнете всички остатъци, люспести слоеве и прах.

ПРИГОТВЯНЕ
Приготвяйте сместа на порции до 2 кг наведнъж, в чиста кофа, с миксер с ниска скорост, добавяйки предварително измереното минимално количество вода. Ако е необходимо,
може да се добави вода, за да се завърши до граничния обем, докато се образува хомогенна и влажна смес. Консистенцията на фугина не трябва да е твърде тънка или да се залепва към ръцете. Не приготвяйте повече смес, отколкото може да използвате за 15 минути работа наведнъж. 

ПРЕПОРЪКИ
Добавянето на различни количества вода при едно и също количество продукт може да доведе до цветови разлики. Ако продуктът е прекалено мокър или инструментите са мръсни, това може да доведе до допълнително оцветяване и трайно замърсяване на фасадата.

СЪХРАНЕНИЕ
Съхранявайте в неповредени опаковки на сухо място. Гаранционен срок: 12 месеца (бяло и екрю) или 6 месеца (сиво и графит) от датата на производство на опаковката.

ЗАБЕЛЕЖКИ
Производителността зависи от вида на фугираните елементи, ширината и дълбочината на фугата, напр .:
клинкер с фуга с ширина 10 мм и дълбочина 6 мм - ок. 2 м2 / 7 кг хоросан,
RODOS вътрешна гипсова плочка - ок. 1,5 м2 / 7 кг хоросан.
По отношение на технологията за печат, цветовете на фугите, представени на опаковката, се третират като демонстративни.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Време за смесване: Необходимо е два пъти смесване (2 х 1 мин.).
Второ смесване след втвърдяване за около. 3 мин.
Съотношение на смесване: 0,7 - 0,9 л вода на 7 кг.
Температура на околната среда и основата при завършване на работата: +5 до +20 градуса по Целзий.
Време за използване на приготвената смес: до 20 минути
Начално време за настройка: 24 часа
Време за пълна настройка: 28 дни
Ефективност: до 2,5 m2 на контейнер.

ЦВЕТОВЕ:
- бяло- бежово
- сиво
- графит

Направи запитване ›
Аксесоари STEGU Fuga Rustical -фугираща смес за бетонни и гипсови плочи Fuga Rustical -фугираща смес за бетонни и гипсови плочи

Опаковка: 15 кг.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
STEGU RUSTICAL е суха маса за фугиране на фасадни плочки имитиращ камък, за естествен камък и за някои видове клинкер.
Той е устойчив на замръзване и е водоустойчив. Може да се използва в интериора и за външни фасади на сгради.

ПОДГОТОВКА:
Мястото за фугиране трябва да е сухо преди поставянето на фугата. Отстранете остатъците от лепило извън фугиращата повърхност и
остатъци от старата фуга с мистрия.

НАСОКИ:
Пригответе около 2 кг суха смес в чиста кофа, без остатъци от стара смес за фугиране, добавете вода и разбъркайте старателно до хомогенна смес. След около 3 минути отново се разбърква.Времето за нанасяне на приготвената смес не трябва надвишава 15 минути. Не забравяйте, че времето за сушене на фугата може да е по-кратко, в зависимост от  вида на плочките и атмосферните условия. 

ПРЕПОРЪКИ:
Фугирането се извършва при сухи условия, при температура на въздуха от + 5 ° C до + 20 ° C. Предпазвайте прясно направените фуги от слънчева светлина, дъжд, роса, температурни спадове под + 5 ° C и силен вятър за поне 24 часа след
фугирането.

СЪХРАНЕНИЕ:
Съхранявайте на сухо и хладно място, в плътно затворени оригинални контейнери 12 месеца след
датата на производство.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Съотношение на смесване: около 1,8 - 2,0 л вода на 15 кг суха смес.
Температура на околната среда и основата: +5 до +20 градуса по Целзий.
Време за използване на приготвената смес: 15 до 20 минути (в зависимост от околната температура)
Първоначално време за настройка: 24 часа
Време за пълна настройка: 28 дни
Ефективност: до 5 м2 на контейнер (зависи от вида на поставените плочки, ширината и дълбочината на фугата)

ЦВЕТОВЕ:
- бял
- бежово
- сиво

Направи запитване ›

Коментари за Аксесоари STEGU

Свързани продукти

Аксесоари STEGU Аксесоари STEGU